Кадър: Bulgaria ON AIRАсоциацията на европейските журналисти излезе с позиция, с

...
Кадър: Bulgaria ON AIRАсоциацията на европейските журналисти излезе с позиция, с
Коментари Харесай

Рокер целуна в ефир родна красива репортерка заради скандала с Кобрата

Кадър: Bulgaria ON AIR

Асоциацията на европейските публицисти излезе с позиция, с която приканва да се пази персоналната цялост на публицисти. Повод за това е освен казусът при който Кубрат Пулев целуна Джени Суши, а и изнедващата целувка, която кореспондент на Bulgaria ON AIR получи в ефир.

В събота по време на обедната емисия вести на Bulgaria ON AIR репротерката Божила Симова получава целувка. 

Мотористът, целунал Божила, е Ясен Ангелов от " Sofia riders ". С целувката желал да покаже, че абсурдът към Кубрат Пулев и Джени Суши се преекспонира. 

" Исках да покажа какъв брой е абсурдно това нещо да се приема толкоз съществено и да се подвига толкоз звук за сходни нелепости ", съобщи Ясен Ангелов.

И Божила, и мотористът, направиха обществени изказвания в  обществените мрежи, обяснявайки какво в действителност се е случило.  

" Не се усещам нито афектирана, нито засегната от въпросната преживелица, одобрявам я като безспорна подигравка. В същото време няма по какъв начин да не кажа, че по никакъв метод не търпя евентуални бъдещи дейности към себе си и към мои сътрудници ", безапелационна бе Симова.

В позицията си от Асоциацията на европейските публицисти показват, че персоналната цялост на публицистите би трябвало да бъде зачитана.

 

Видео вижте ТУК

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР